Sociedad

Mojica, KO

El jugador colombià s'ha trencat el lligament del genoll i l'operen els pròxims dies.

Mojica, en un partit d'aquesta pretemporada. / Imatge: Girona FC

Girona

Johan Andrés Mojica està de pega. El jugador colombià acabava de tornar d'una lesió al recte anterior de la cama dreta que es va fer a la pretemporada i que l'havia deixat fora de combat dos mesos i ara s'ha trencat el lligament creuat anterior del genoll esquerre. S'ho va fer dimarts a l'entrenament i les proves mèdiques que li han fet avui ho revelen.

Segons un comunicat que ha emès el Girona, s'operarà els pròxims dies. El període de recuperació, en aquests casos, és llarg i això vol dir que el carriler pel que aquest estiu el Girona va pagar 5 milions d'euros per quedar-se'l en propietat, té molts números de jugar molt poc o gens aquest curs.

Bernardo Espinosa, jugador del Girona

00:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000168629/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La lesió li arriba quan Mojica ja estava en la recta final per tornar a entrar a l'equip i la setmana passada ja havia participat en l'amistós que el Girona va jugar a Peralada contra el Toulousse amb bones sensacions. Va jugar 20 minuts i va tenir temps de fer dues molt bones centrades.

A l'entrenament d'avui tampoc hi han participat Granell, Pedro Porro i el porter suplent Gorka Iraizoz, que ja no va jugar l'amistós de la setmana passada per unes molèsties.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00