Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 02 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Sigue la información del coronavirus en directo

Reflexionar sobre els Serveis Socials

Arranca el III Congrés de Serveis Socials Bàsics que acabarà demà

Durant la jornada d’avui i el dia de demà se celebrarà el III Congrés de Serveis Socials Bàsics a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Una trobada on s’explicarà la situació actual i de futur dels Serveis Socials Bàsics i es discutirà el paper dels i les professionals.

Aquest matí la comissionada Isabel Morales ha visitat Aquí Cuní per explicar la importància dels treballadors i treballadores dels serveis socials en les situacions de crisi econòmica i també s’ha referit a l’emergència de diversos moviments socials que convida a repensar altres maneres de donar resposta a les necessitats socials.

L’objectiu d’aquest congrés és afavorir l’intercanvi de l’expertesa professional com a element clau per fer visibles les fortaleses en l’acompanyament professional. En aquest sentit, el Congrés tractarà quatre temes relacionats amb els professionals dels serveis socials, la ciutadania, i les polítiques socials dels últims 10 anys, amb la intenció de generar debat i reflexionar sobre la transformació del sistema.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?