Sociedad

Dani Fernández:" Vull tornar a començar des del principi"

Cadena Dial

Barcelona

Quan ho has aconseguit tot en grup, tornar a començar pel principi en solitari pot semblar una tasca difícil, però per en Dani Fernández és un objectiu engrescador.

Quan fa dos anys que els Auryn posaven punt final a la seva carrera professional hem volgut organitzar una trobada amb un dels seus components més carismàtics, el Dani Fernández.

En 24 hores vam exhaurir les invitacions per assistir a l’”Encuentro Dial” amb l’artista de Ciutat Real, una cita en la qual vam descobrir com sonaran en directe les cançons que formaran part del seu disc debut i vam aprofitar per indagar en aquesta carrera en solitari que tot just acaba d’aixecar el vol . Una tarda farcida de bon rotllo com descobrirà en aquest vídeo resum.

El format “Encuentro Dial” dóna l’oportunitat al públic de fer preguntes i com era d’esperar, la possible tornada de la banda va ser la primera que es va formular. El Dani va confessar que la decisió és ferma i va descartar un possible retorn . De totes maneres, la presentadora de l’acte, la Cristina Dalmau va sorprendre els assistents i al mateix artista fent sonar l’àudio del Blas Cantó, ex component dels Auryn per desitjar-li tota la sort del món.

Entre aplaudiments, llàgrimes i crits vam acabar la trobada amb una foto de família que esperem repetir ben aviat.

Cadena Dial

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00