Últimas noticias Hemeroteca

Marcant terreny

L'Unigirona va sumar la primera victòria a l'Eurocup contra el Gernika de manera contundent: 80-57. Hampton, que va fer un partit espectacular, va haver d'abandonar la pista amb un collarí després d'un xoc però al final no va ser res seriós. El tècnic creu que el club es replantejarà l'opció de no fitxar un relleu per Bea Sànchez.

Hampton va fer un partit espectacular. /

El Gernika va arrencar fort, dominant el rebot fins que l'entrenador de l’Uni va fer entrar Reisingerova a pista. Es va carregar de faltes ràpid però va canviar el to del partit.

Keisha Hampton, molt encertada en atac (13 pts el primer quart), va assumir la responsabilitat d'anotar i va portar l’equip fins a les primeres diferències favorables, Laia Palau li va agafar el relleu al segon quart i Rosó Buch va acabar-ho de dinamitar tot al tercer amb tres triples i hiperactivitat defensiva i ofensiva.

Eric Surís, entrenador d'Uni Girona / Replantejar-se un relleu per Bea Sánchez

El tècnic, Eric Surís, reconeix que l’equip està ajudant molt les jugadores interiors però també admet que combinar lliga i competició europea, amb rivals molt durs a dins, pot fer-se feixuc sense Bea Sànchez ni sense un relleu.

Surís lloa que el club no vulgui estirar més el braç que la màniga però està convençut que s’estan fent gestions per, si és possible, aportar una jugadora més en la rotació.

Hampton va ser la màxima anotadora amb 19 punts, seguit de Colhado (18 pts + 9 rb) i Rosó Buch (17 pts + 5 rb i una sèrie de 5/7 en triples). Núria Martínez va repartir 7 assistències. L'estadística completa, aquí.

Bea i Keisha

Bea Sanchez, recent operada d'una hèrnia discal, va seguir el partit des de la banqueta.

Keisha Hampton va provocar un ensurt al tram final del partit quan, després d'una caiguda, va quedar estesa a terra. Va abandonar la pista pel seu propi peu però amb collarí però abans del final ja va tornar a la banqueta sense aquest element de protecció.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?