Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 23 de Enero de 2020

Otras localidades

L'advocat de Forn espera que no es pressioni els fiscals del Suprem perquè "pot ser contraproduent"

Xavier Melero ha recordat que al març la Fiscalia General de l'Estat va demanar llibertat sota fiança per a Forn.

Recorda Melero que els fiscals del Suprem van demanar la seva llibertat, però van dir que ho feien per imperatiu jeràrquic. És a dir, van mostrar el seu desacord davant la sala del Suprem, que va acabar rebutjant i va mantenir a Forn a la presó. I segons l'advocat, aquest moviment va acabar sent més negatiu que una altra cosa.

I és aquest moviment, el d'instar a la Fiscalia General de a rebaixar les acusacions, el que Esquerra Republicana demana al govern de Pedro Sánchez a canvi del seu vot favorable dels seus diputats als pressupostos generals de l'Estat.

Melero també ha remarcat que no creu que les pressions facin canviar de parer els fiscals del Suprem: “Estem parlant de quatre fiscals de Sala del Tribunal Suprem, dels quals un és fiscal en cap de la Secció Quarta del TS, un altre és exfiscal general de l’Estat, un altre és l’exfiscal en cap de l’Audiència Nacional...no són senyors, precisament, els que tenim al davant, que vingui uns Fiscal General de l’Estat o qui sigui i els faci reconsiderar per les bones el que pugui ser el seu convenciment processal”

El defensor de Joaquim Forn també ha apuntat que l'amenaça de Quim Torra de no acceptar la sentència és només "simbòlica".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?