Últimas noticias Hemeroteca

55 detinguts i 27 narcopisos precintats en la macroperació de Mossos i Guàrdia Urbana

Els Mossos d'Esquadra han desplegat 800 agents en col·laboració amb la Guàrdia Urbana per atacar la cúpula del grup de crim organitzat liderat per dominicans que monopolitzava el subministrament d'heroïna i cocaïna en aquests espais

Els Mossos han detingut 55 persones i han precintat 27 narcopisos, alguns plens de xeringues i restes de droga que els toxicòmans s'injectaven en habitacions amb cadires o gandules preparades pel consum.

En un sol matí els mossos han precintat una trentena d'habitatges regentats majoritàriament per dominicans que s'havien fet forts al barri. En aquests pisos hi havia droga disponible per consumir i per repartir pel carrer. És l'operació més important que s'ha fet al barri amb 800 policies desplegats i desenes de detinguts.

El macrodispositiu ha culminat una investigació que va començar a l'abril on s'han punxat telèfons i on els agents han intentat anar més enllà per arribar als subministradors de la droga.

La Guàrdia Urbana ha col·laborat aportant informació i suport en aquesta investigació. Ara preocupen també els toxicòmans que necessiten la seva dosi diària i s'han quedat sense punt de compra i consum.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?