Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

Incrementa l'addicció a les apostes esportives online

El president del Col.legi de psicòlegs demana campanyes institucionals per conscienciar els joves

Evadir-se i aconseguir diners ràpids. Dues de les causes que fan que entre els joves incrementi el joc online, com ara les apostes esportives, sobretot en futbol. Els psicòlegs alerten de l'augment d'aquesta addicció patològica.

Entrevista: Oriol Verdú, president del Col.legi de Psicòlegs de Lleida. L'addicció de les apostes esportives / MERCÈ MARCH (RÀDIO LLEIDA)

No disposen de xifres concretes, però ho constaten de manera important en les seves consultes, des dels darrers dos anys. I demanen campanyes institucionals per combatre les campanyes agressives en publicitat de les empreses. Escolta Oriol Verdú, president del Col.legi de psicòlegs a Lleida.

ORIOL VERDÚ

L'associació de Jugadors d'Atzar en Rehabilitació diu que el joc online és el que més ha augmentat –sobretot destaca les apostes esportives- no només en diners jugats sinó també en quantitats destinades a màrqueting i publicitat, i en destaca les apostes esportives.

De fet, l'addicció al joc online, es molt més difícil de poder tractar, precisament pel seu anonimat, la majoria de vegades sense que el propi entorn de l'usuari ho percebi fins que ja ha caigut en una ludopatia. Avui 29 d'octubre se celebra el Dia Sense joc

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?