Sociedad

4 anys d'Air China a Barcelona

Air China

Barcelona

Air China va començar a operar a Barcelona el 05 de Maig de l'2014 amb el vol Barcelona-Beijing. 3 anys més tard el 05 de juny del 2017 va inaugurar la ruta Barcelona - Xangai.

A l'hivern hi ha 3 vols directes Barcelona - Beijing i 3 vols directes Barcelona - Xangai a la setmana, en total 6 vols. I a l'estiu són 4 i 4, en total 8 vols a la setmana.

Air China

Les destinacions més importants en turisme a la Xina a part de Beijing i Xangai serien les ciutats de Xian, Guilin, Hong Kong i Kunming. Després Air China, connectant a Beijing vola a molts països d'Àsia, com Mongòlia, Japó, Corea, Taiwan, Filipines, Vietnam, Indonèsia, Myanmar, Birmània, Malàisia, Tailàndia, Austràlia i Nova Zelanda.

Som líders en passatgers transportats entre Europa - Xina i els Estats Units - Xina. No hi ha una altra companyia aèria que transport tants passatgers entre aquests dos continents.

Pertanyem a l'aliança aèria Star Alliance com Lufthansa i Swiss

Air China

Als nostres passatgers business els portem en vehicle privat fins a l'aeroport de Barcelona i en el vol, els seients de la classe business es converteixen en un llit així el passatger pot arribar descansat al seu destí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00