Últimas noticias Hemeroteca
Contingut patrocinat

4 anys d'Air China a Barcelona

Air China va començar a operar a Barcelona el 05 de Maig de l'2014 amb el vol Barcelona-Beijing. 3 anys més tard el 05 de juny del 2017 va inaugurar la ruta Barcelona - Xangai.

A l'hivern hi ha 3 vols directes Barcelona - Beijing i 3 vols directes Barcelona - Xangai a la setmana, en total 6 vols. I a l'estiu són 4 i 4, en total 8 vols a la setmana.

Les destinacions més importants en turisme a la Xina a part de Beijing i Xangai serien les ciutats de Xian, Guilin, Hong Kong i Kunming. Després Air China, connectant a Beijing vola a molts països d'Àsia, com Mongòlia, Japó, Corea, Taiwan, Filipines, Vietnam, Indonèsia, Myanmar, Birmània, Malàisia, Tailàndia, Austràlia i Nova Zelanda.

Som líders en passatgers transportats entre Europa - Xina i els Estats Units - Xina. No hi ha una altra companyia aèria que transport tants passatgers entre aquests dos continents.

Pertanyem a l'aliança aèria Star Alliance com Lufthansa i Swiss

Als nostres passatgers business els portem en vehicle privat fins a l'aeroport de Barcelona i en el vol, els seients de la classe business es converteixen en un llit així el passatger pot arribar descansat al seu destí.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?