Últimas noticias Hemeroteca

Incendi al Port de Barcelona

Un vaixell xoca contra una grua del port de Barcelona i provoca un incendi

Petar Petrov (Maritime.bg)

Un vaixell de càrrega ha xocat contra el Moll Sud del Port de Barcelona quan sortia de la instal·lació i ha provocat la caiguda d'una grua de les que opera a la terminal de contenidors provocant un incendi que ha afectat quatre d'ells, encara que no s'han produït ferits.

Un portaveu del Port de Barcelona ha explicat  que l'accident ha tingut lloc poc després de les 8.00 hores i que en aquell moment no hi havien operaris a la terminal de contenidors situada al moll.

En caure sobre el moll la grua, que porta al seu interior un dipòsit de gasoil, aquesta s'ha incendiat, el que ha originat una gran columna de fum, visible des de diversos punts de la capital catalana. El foc s'ha estès així mateix a quatre contenidors que es trobaven a la terminal.

Els Bombers de Barcelona, que han acudit al lloc a extingir l'incendi, han desallotjat de la zona afectada a persones i camions per facilitar les tasques, segons ha informat l'Ajuntament de la ciutat.

Fins al lloc s'han desplaçat 12 vehicles dels bombers, que estan traslladant dipòsits d'escuma per seguir amb els treballs d'extinció.

L'incendi no ha arribat a afectar la circulació a la Ronda Litoral de Barcelona, molt propera al lloc de l'accident.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?