Últimas noticias Hemeroteca

La Fiscalia no veu delicte en la publicitat d'un prostíbul que denunciava Dones Lleida

Tot i arxivar la denúncia, afirma que l'anunci publicitari "és absolutament desencertat i obeeix a un concepte degradant i cosificat de la dona".

La Fiscalia ha arxivat la denuncia contra la publicitat d'un prostíbul dels Alamús, al Segrià. En un cartell es veia una jove vestida de col·legiala amb l'eslògan "Tornada a l'escola, vine i gaudeix, no te'n penediràs!!". L'entitat feminista Dones Lleida va denunciar que incitava a la pederàstia i a la pornografia infantil.

L'informe emès per la Fiscalia diu que la dona que apareix a la imatge no és una menor d'edat, malgrat la indumentària. Assenyala "la obvietat del contingut sexual de l'anunci, però, no per això té una incitació real, directa i expressa i evident a mantenir relacions sexuals amb menors" i, "no té encaix en l'àmbit delictiu". Tot i arxivar la denúncia, afirma que l'anunci publicitari "és absolutament desencertat i obeeix a un concepte degradant i cosificat de la dona".

Dones Lleida, agraeix la tasca de la Fiscalia i recorda que gràcies a la imposició de la denuncia, el prostíbul va retirar la campanya publicitària i es va obrir el debat a la societat, sobre la cosificació i el menyspreu dels drets de les dones joves i nenes.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?