Sociedad

Llibertat amb càrrecs per Subies i Contreras

Els dos detinguts ahir a l'operació de la Guàrdia Civil a la Federació Catalana de Futbol han prestat declaració davant del jutge de l'Audiència Nacional

Imatge d'arxiu d'Andreu SubiesFederació Catalana de Futbol

Barcelona

Tant Andreu Subies, expresident de la Federació Catalana de Futbol, com José Contreras, exdirectiu de la mateixa, han quedat en llibertat després de prestar declaració davant del jutge de l’Audiència Nacional, però continuen investigats amb càrrecs per delictes societaris, com ara el d’apropiació indeguda o administració deslleial.

Más información

El jutge ha refusat les mesures cautelars que sol·licitava la fiscalia, com ara retirada de passaport o compareixences. Els investigadors consideren poc rellevants les declaracions que ha fet José Contreras davant del jutge i, d’altra banda, Andreu Subies ha justificat els encàrrecs a l’empresa constructora de Contreras dient que era la millor oferta.

Recordem que tots dos van ser detinguts aquest dimarts en el decurs d’una operació de la Guàrdia Civil que va fer sis entrades i escorcolls en seus de la federació i de la mutualitat de futbolistes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00