Directo

CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno aprueba un plan para indemnizar a las víctimas de abusos sexuales en la Iglesia cuyos casos estén prescritos

Sociedad

Bonificació de l'IBI per cedir un pis per lloguer social

L'ajuntament de Girona bonificarà l'impost sobre els béns immobles als propietaris que cedeixin un habitatge per lloguer social

El govern de Marta Madrenas pretén ampliar el parc públic d'habitatge a la ciutat

Un carrer del Barri Vell, una de les zones més cotitzades de Girona / Gerard Vilà ACN

Girona

L'ajuntament de Girona bonificarà l’impost sobre els béns immobles -l'IBI- a aquells propietaris que cedeixin un habitatge per lloguer social. D'aquesta manera, el govern de Marta Madrenas pretén ampliar el parc públic d'habitatge a la ciutat.

Es podran cedir els pisos que estiguin buits i que passin a formar part de la borsa de lloguer social. L'any que ve l'ajuntament publicarà una nova línia de subvencions per incentivar el lloguer social.

Marta Madrenas va puntualitzar al programa 'Aquí Cuní' que l'habitatge és ara una de les prioritats del seu ajuntament i explica que s'han centrat en no deixar cap persona en estat vulnerable sense sostre. "No vull amagar res. No hem fet cap habitatge social en aquests últims anys. Ens hem centrat en altres prioritats com el descens de l'atur", va assegurar l'alcaldessa.

Serà llavors quan se sabrà el el percentatge d’IBI que es bonificarà.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00