Últimas noticias Hemeroteca

L'atur explica que s'allarga la temporada turística, segons la Generalitat

L'octubre ha acabat amb 2700 aturats menys que l'any passat. Unes dades que -segons la Generalitat- demostren que s'està allargant la temporada turística.

El secretari general de Treball, Josep Ginesta /

L'atur ha baixat en un any a les comarques de Girona. L'octubre ha acabat amb 2700 aturats menys que l'any passat. Unes dades que -segons la Generalitat- demostren que s'està allargant la temporada turística.

Segons les xifres oficials, hi ha 37.419 aturats a les comarques de Girona. Són 2.669 més que el mes de setembre, però aquest augment de l'atur al mes d'octubre és habitual perquè acaben molts dels contractes temporals de la temporada d'estiu. S'ha destruït feina sobretot en el sector serveis i ha pujat en la construcció.

La novetat està en la baixada d'aturats respecte el mateix mes de l'any passat. Segons el secretari de Treball, Josep Ginesta, aquestes dades demostren que la temporada d'estiu cada cop s'està allargant més.

Els contractes indefinits segueixen augmentant; se n'han firmat 4.717 aquest mes i els indefinits representen gairebé el 18% del total dels contractes signats.L'atur afecta molt més a les dones que als homes: 16.986 homes per 20.433 dones.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?