Sociedad

Pocs i mal repartits

El sindicat de funcionaris CSIF denuncia la "manca d'organització" de la Seguretat Social a Girona

La subdelegació de l'estat s'ha compromès a buscar una solució

Girona

A la Seguretat Social de Girona li falta gent i la que hi ha està mal repartida. Això és el que denuncia el sindicat de funcionaris CSIF. Denuncien que el centre d'atenció de Sant Feliu de Guíxols ha hagut de tancar per falta de personal. La subdelegació de l'estat s'ha compromès a buscar una solució.

El sindicat ho atribueix a una "mala gestió" i una "manca d'organització" dels responsables de la Seguretatat Social a Girona. El president territorial de la CSIF, Rafael Sánchez, assegura que la plantilla està sota mínims perquè ara no hi ha ningú que pugui substituir les absències a les oficines comarcals.

Rafael Sánchez: "Fa dos anys no passa perquè es prioritzava l'atenció al ciutadà"

00:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000169763/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

I posa com a exemple el centre de Sant Feliu de Guíxols, on treballen quatre persones: una està de permís i els altres tres estan malalts, diuen.

Segons el sindicat, l'equipament ha hagut de cancel·lar totes les cites que tenia previstes, i alerten que aquesta no és la primera oficina que es tanca. També asseguren que ha passat a Ripoll i a la Bisbal.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00