Sociedad

"Demano als independentistes cap fred per donar suport als pressupostos socials"

Madrid

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat a ERC i al PdeCAT el seu suport als pressupostos generals del Govern de Pedro Sánchez. "Els partits independentistes són responsables del Govern de Catalunya i ara mateix tenim els serveis públics al límit. Els pregunto que valorin amb objectivitat i cap fred quina és l'alternativa a no votar els pressupostos. Què guanyen no votant els pressupostos? ¿Que precipitin les eleccions? ¿Que pugui haver un Govern del PP i Ciutadans ", ha dit.

Colau ha reconegut que la situació és "molt difícil" a Catalunya, on es viu un estat d ' "excepcionalitat", no justifica el seu rebuig als comptes públics. "Els demano que analitzin els Pressupostos amb objectivitat i amb cap fred perquè els catalans necessiten aquests Pressupostos perquè tenim els serveis mínims al límit". Entén que tant Esquerra com PdeCAT tenen a companys a la presó "de manera injusta" ja que, segons ell, no hi va haver violència i per tant tampoc es va cometre un delicte de rebel·lió.

Colau: "El prestigi de la Justícia està en joc amb la decisió del Suprem sobre les hipoteques"

L'alcaldessa de Barcelona ha dit que viu amb "indignació" el fet que el Tribunal Suprem estigui revisant les sentències que obligués al banc a pagar l'impost hipotecari. Creu que la "credibilitat" i el "prestigi" de la Justícia està en joc perquè no és lògic que els tribunals "forts amb els febles i febles amb els forts".

Colau creu que el mínim és exigir als bancs que compleixin la primera sentència del Suprem tenint en compte són aquest "gran poder econòmic" que han tingut milers de milions de beneficis i han estat rescatats amb diners públics quan ho han necessitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00