Últimas noticias Hemeroteca

Els pares de la Nadia, condemnats a presó

L'Audiència de Lleida ha imposat una pena de 5 anys al pare i 3 i mig a la mare per haver-se enriquit fraudulentament demanant donacions per la malaltia que patia la menor

Imatge dels pares de la Nadia, asseguts al banc dels acusats a l'Audiència de Lleida. Imatge del 2 d'octubre de 2018. /

El tribunal no dona credibilitat a la versió dels pares que, en el judici van mantenir que van actuar pel bé de la seva filla. La sentència assegura que no hi havia cap risc de mort imminent de Nadia, tal i com Fernando Blanco i Marga Garau deien en el seu engany per recaptar diners i sufragar els elevats costos de falsos tractaments i intervencions quirúrgiques a l'estranger que mai van existir. Mai es va fer cap tractament mèdic de la tricotiodistròfia de la menor a Houston.

Crònica: la sentència del cas Nadia / MERCÈ MARCH (RÀDIO LLEIDA)

La sentencia considera que els dos es van enriquir amb més de 400 mil euros. I malgrat que Fernando Blanco va exculpar-ne la seva dona en el judici i va reclamar que pel bé de Nadia no entrés a la presó, el tribunal considera que Marga Garau actuava de comú acord amb el seu marit.

Penes de 5 anys per a ell, i, 3 i mig per a ella (menys dels sis anys demanats per Fiscalia) i, a indemnitzar a cadascuna de les persones perjudicades per l'estafa.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?