Últimas noticias Hemeroteca

Grafitis al tren de Cervera que costen 5.000 euros a Renfe

La companyia ha hagut de gastar-se 4,5 milions d'euros per a neterjar grafitis, només durant el primer semestre de l'any, a tot Catalunya

Pla general on es pot veure el tren de la R12 estacionat a Cervera que no ha pogut sortir perquè uns grafiters l'han pintat mentre arriba un altre tren de la mateixa línia en direcció Barcelona, el 7 de novembre de 2018. /

Renfe està farta dels grafitis en els trens, que els costa diners. En uns 5.000 euros avaluen els danys de les pintades que uns grafiters en un tren estacionat a Cervera, que van fer la matinada d'ahir a la cabina del maquinista, impedint la circulació d'un regional que havia de sortir de Cervera.

Antonio Carmona: Explica el cost de les pintades per grafitis als trens a Catalunya / RÀDIO LLEIDA

Netejar el comboi, trasllat en autocar dels 68 passatgers que es van veure afectats, canvi de tren i de maquinista.. tot va sumant. I, Renfe que ha presentat denúncia, no sap com acabar amb aquestes pintades que en els primers sis mesos d'any els han suposat 4,5 milions d'euros a tot Catalunya. Ho explica el portaveu de Renfe, Antonio Carmona.

D'entrada reforçaran la vigilància en determinats punts conflictius a Catalunya on dormen trens. Tot i que creuen que més seguretat no impediran aquests actes vandàlics.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?