Últimas noticias Hemeroteca

Rosó Buch: "jo també em vaig fer fotos amb la Núria i la Laia quan era petita"

La jugadora de l'Spar City Lift Uni Girona, Rosó Buch, repassa en aquesta entrevista el moment de l'equip, les aspiracions, la seva trajectòria i la relació amb els aficionats més joves.

L'escorta de l'Uni Girona, Rosó Buch, creu que el nivell individual de la plantilla d'aquest any és el més alt que ella recorda i que només els falta "fer més equip" per convertir-se en un "rival difícil per tothom". Creu que la lliga és més forta que mai però que l'Uni hi té "molt a dir".

També repassa el contratemps que ha suposat la lesió de Bea Sánchez, el paper de dues jugadores com Murphy, de qui diu que "fa punts quasi sense voler" o Keisha Hampton i reconeix que, tot i que mai ha estat una base pura, ha tingut bones mestres (Noe Jordana, Nuria Martínez, Laia Palau o Maria Asurmendi) i que, en moments puntuals, pot ajudar en aquesta posició.

Admet que és una jugadora "més madura" que quan va arribar i també explica que no l'incomoda que els aficionats més joves baixin a la pista a demanar-li fotos o que la interpel·lin per xarxes socials. Sempre que pot respón perquè, com ella recorda: "quan era petita jo era coll ells. Jo també tinc una foto amb la Núria Martínez i la Laia Palau".

El paper dels pares, el treball fora de temporada i la seva carrera universitària son altres aspectes que surten en aquesta entrevista.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?