Últimas noticias Hemeroteca

Quasi un títol en joc

L'Espanyol ha guanyat tots els partits de casa i el Girona encara no ha perdut com a visitant

Pere Pons durant una acció del partit de l'any passat. /

És un partit més de lliga però no és un partit més de lliga. Ni Espanyol ni Girona s’agafen la cita d’aquest diumenge a Cornellà El Prat com si juguessin, posem per cas, contra l’Eibar.

Els blanc i blaus no obliden la victòria blanc i vermella de l’any passat ni que el Girona de Machín els desplacés fins al tercer lloc dels equips catalans de Primera. Al Girona tampoc passen per alt que el 0-2 de Montilivi els va tancar les portes d’Europa gairebé de manera definitiva.

Per acabar-hi d’afegir salsa hi ha dues ratxes que xocaran quan la pilota comenci a rodar. L’Espanyol ha guanyat tots els partits de local (només ha encaixat un gol en 5 partits) mentre que el Girona no sap què és perdre com a visitant en el que portem de curs.

Alex Granell, jugador del Girona / Rubi ho està fent molt bé però el Girona té molta il·lusió

I si encara no en teniu prou, també hi ha un duel de golejadors. Stuani, amb 8 gols en 10 partits, i Borja Iglésias, amb 7 en 12 partits, són un atractiu difícil de trobar en la majoria de partits.

Alex Granell, jugador del Girona / El Girona vol posar fi a la ratxa de l'Espanyol

El Girona afronta el partit amb el dubte, segurament fins a última hora, de Portu. Ha entrenat amb una certa regularitat però la seva visita al gimnàs de mitja setmana imposa l’interrogant. Stuani, en canvi, s’ha exercitat amb aparent normalitat i tot fa pensar que serà titular. Igual que el porter Bounou, cada cop més garantia sota pals.

Jonás Ramalho, jugador del Girona / La ratxa de l'Espanyol a casa és un repte

El capità del Girona, Àlex Granell, diu que ells han d’estar per sobre del debat de quin és el segon equip de Catalunya però no s’ha estat d’enviar un missatge per a navegants: “la temporada de l’Espanyol és destacable però la classificació i el joc de l’any passat va situar el Girona per davant”.

Marc Roca, jugador de l'Espanyol / Partit molt complicat

També ha estat pragmàtic a l’hora de respondre la pregunta sobre quina de les dues ratxes veu més possible que es talli: “nosaltres tenim més possibilitats de mantenir la nostra perquè hi ha dos resultats que ens valen”.

Més enllà d’aquesta sortida per la tangent, el defensa Jonás Ramalho reconeix que la ratxa i la temporada de l’Espanyol a casa seva els “motiva especialment”.

En canvi, el canterà de l’Espanyol, Marc Roca, ha volgut treure trascendència a la cita i diu que el Girona “és un rival més”. No va dir el mateix el seu company Piatti durant la setmana.

Segons el Girona, a les graderies de Cornellà El Prat hi haurà quasi 300 aficionats gironins però la poca distància que separa les dues ciutats i l’horari fan pensar que la presència de blanc i vermells serà molt superior.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?