Últimas noticias Hemeroteca

Flaçà i Sant Jordi Desvalls: més d'un mes incomunicats entre si

El passallís que enllaça els dos pobles està tallat perquè el riu Ter hi passa per sobre

Flaçà i Sant Jordi Desvalls porten més d'un mes incomunicats entre si. El passallís que enllaça els dos pobles està tallat perquè el riu Ter hi passa per sobre, des de les pluges de l'octubre i els alcaldes reclamen que s'hi faci un pont.

S'ha de tallar el pas quan plou, o quan ha de ploure i s'obren les comportes dels pantans per fer lloc. Pràcticament cada any s'ha de tancar alguns dies, però des del mes passat que l'aigua talla -dia sí, dia també- aquesta passera. I el temporal de la setmana passada encara ha empitjorat la situació. Els alcaldes de Flaçà i Sant Jordi reclamen a les altres administracions que facin un pont per sobre el passallís.

La seva construcció s'havia supeditat al desdoblament de la carretera que connecta els dos pobles, però els alcaldes Josep Aulet de Sant Jordi i Jesús Font de Flaçà segueixen reivindicat el pont de Sobrànigues independentment de la carretera.

La passera de Sobrànigues està construïda a molt poca distància sobre el nivell habitual de l'aigua i els ajuntaments denuncien que s'han d'encarregar de netejar l'entorn perquè no freni el pas de l'aigua.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?