Sociedad

Èxit en la primera edició d'Innovapime a Barcelona

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha participat en la jornada

CADENA SER

Barcelona

SER Catalunya ha organitzat aquest passat 26 de novembreINNOVAPIME: Solucions innovadores per a la petita i mitjana empresa”, un acte que ha reunit experts i referents de l'àmbit empresarial per compartir els seus coneixements i experiències en el món dels negocis.

El vicepresident del govern, Pere Aragonès, ha obert la jornada fent especial èmfasi en la necessitat que les pimes catalanes s’obrin a l’exterior com a estratègia de creixement. Aragonès ha assegurat que les pimes poden competir amb les grans empreses, i que per fer-ho han d’innovar en la creació de productes i la digitalització, i posar la mirada més enllà del mercat estatal.

Per la seva banda, el director de SER Catalunya, Jaume Serra, ha donat la benvinguda als assistents amb un discurs en què ha destacat l’aposta per la innovació que ha caracteritzat l’emissora de forma històrica, tot recordat que Ràdio Barcelona va ser la primera ràdio de Catalunya i d'Espanya.

L’objectiu de la primera edició d’INNOVAPIME, que ha tingut lloc a l’Auditori Axa, ha sigut ajudar les petites i mitjanes empreses a introduir millores innovadores i oferir-los un espai per fer interessants contactes professionals.

Veus reconegudes com Pablo Foncillas (expert en innovació empresarial i màrqueting), Franc Ponti (professor del Departament d'Estratègia, Lideratge i Persones d'EADA, especialitzat en innovació i creativitat), Joana Sànchez (presidenta d’Inesdi Digital Business School i de Íncipy, your Digital Strategic Partner), Lorena Rienzi (reconeguda coach de directius i empresaris) o Mónica Mendoza (nomenada una de les Top 100 conferenciants a Espanya segons l'Agència d'speakers Thinking Heads) han ajudat els assistents a estar al dia de les últimes tendències en màrqueting, transformació digital, vendes, lideratge, creativitat, finançament, organització interna i internacionalització.

Cadena Ser

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00