Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 22 de Octubre de 2019

Otras localidades

Aeroport insuficient

L'escola de pilots de Reus nodrirà l'ampliació de la tripulació de Vueling, però haurà de fer les pràctiques de vol a Lleida-Alguaire perquè l'aeroport de Reus està congestionat.

Exterior de l'aeroport. /

L'aerolínia Vueling i l'escola de pilots de Reus, el Centre d'Estudis Superiors de l'Aviació -el CESDA, han formalitzat un conveni per cobrir l'ampliació de la tripulació de la companyia pels propers 5 anys, aproximadament 150 pilots en total, però aquests futurs comandants faran les pràctiques a l'aeroport de Lleida-Alguaire, per la congestió a l'estiu de l'aeroport de Reus. Fonts d'Aena asseguren que presten un servei "adequat" i diuen desconèixer els motius perquè el CESDA ha optat per Lleida, però fonts de l'escola de pilots i també altres de l'aeroport coincideixen en assenyalar que la torre de control, amb només un controlador per torn, no dóna l'abast.

La Generalitat presideix la fundació que gestiona l'escola de pilots i Pere Padrosa, el director general de transports i Mobilitat, subratlla que aquest conveni és determinant per l'escola de Reus.

Diu Padrosa que els alumnes "surten motivats i, el que és més important, els que arribin vindran molt motivats després d'aquests convenis perquè representa que estem donant no només categoria, sinó també molta solvència al projecte."

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?