Sociedad

Comença la negociació dels pressupostos

El vicepresident Pere Aragonès es reunirá aquest dijous amb els comuns per començar a parlar dels comptes de l'any vinent

Estefania Escolà ACN

Barcelona

Segons ens expliquen fonts del departament d’Economia aquest dijous el vicepresident Pere Aragonès es reunirá amb la líder dels comuns al Parlament, amb Jéssica Albiach, per començar la negociació formal dels comptes, i, a més, us podem avançar que en aquesta trobada també hi haurà representants de JxC i ERC.

Catalunya en Comú es converteix, doncs, en un soci prioritari després que la CUP deixés clar que no donaria suport als pressupostos, tot i que Aragonès també està disposat a negociar amb el PSC i, de fet, diuen aquestes fonts, amb tothom que tingui ganes de parlar sobre els comptes.

Uns comptes que ja estan enllestits i que contemplen com a mesures estrella recuperar el finançament públic a l’educació de 0 a 3 anys; convocar noves places de Mossos i de mestres; i que el departament de Salut recuperi el nivell d’inversió previ a les retallades.

En aquest sentit, des de vicepresidencia es mostren convençuts que hi haurà punts de trobada amb les demandes que els comuns plantejaven dilluns a l’Aquí Cuní.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00