Últimas noticias Hemeroteca

La Girocleta començarà a funcionar a les 5.30 h del matí

El servei operarà fins fins a la 1 h de la matinada

A partir d'ara, la Girocleta amplia l’horari de funcionament i començarà a prestar el servei a les 5.30 h del matí, mitja hora abans del que es feia fins ara. El servei municipal de bicicletes estarà a disposició de les persones usuàries, per tant, durant dinou hores i trenta minuts cada dia, ja que l’últim ús es pot fer fins la 1 h de la matinada.

Era una demanda que ha pres força en els darrers mesos reivindicant la necessitat d’avançar l’horari per facilitar l’accés a la feina a algunes persones usuàries. “La Girocleta és un servei pensat per a la ciutadania de Girona i per donar resposta a les seves necessitats de mobilitat”, ha remarcat el tinent d'alcalde Joan Alcalà. Ha afegit: "Estem segurs que al principi hi haurà incidències, per això demanem la col·laboració i la comprensió de la ciutadania alhora que treballarem des del primer moment per solucionar-ho".

Girona té vint estacions de Girocleta repartides per tota la ciutat, que utilitzen 3.300 persones amb una mitjana de més de 2.000 viatges cada dia.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?