Últimas noticias Hemeroteca

Tebas demana al jutge una mesura cautelar per poder jugar el Girona-Barça a Miami

Els darrers intents abans de donar-ho per perdut

El president de la LFP, Javier Tebas / ()

Javier Tebas hauria optat per presentar una demanda de mesures cautelars en un jutjat de Madrid amb l´esperança que la justícia ordinària li permeti disputar el partit a Miami entre el Girona i el Barça, demanda de La Lliga contra la decisió de la RFEF de no autoritzar l´esmentat partit.

Com a mínim això és el que admeten col·laboradors del president de La Liga que hi mantenen un estret contacte, perquè Javier Tebas no vol fer cap comentari sobre la seva estratègia en els tribunals per poder fer el partit.

La via del Tribunal d´Arbitratge de l´Esport (TAS) no ha estat explorada o com a mínim no hi ha rastre.

Recordem que a l´hora de disputar el partit Tebas té el vistiplau dels dos clubs però en canvi no té resposta formal de la Federació Espanyola de Futbol, una de les cinc institucions que ha de donar llum verda.

Davant del silenci de la Federació, Tebas considera que té “tot el dret legal i ètic” per defensar el partit en els jutjats, “i això és el que hem fet”.

La Lliga al·lega que frenar el partit de Miami seria una discriminació en relació amb altres partits com la final de la Supercopa d´enguany que s´han disputat a l´estranger, a Tànger, una final promoguda per la Federació Espanyola.

Les mesures cautelars es sol·liciten abans o en paral·lel a una demanda quan el demandant creu que “existeix bona aparença de dret” pel que fa a la seva pretensió.

Les mesures cautelars, si es concedeixen, poden fixar també fiances o caucions abans d´un judici i per rescabalar pèrdues o danys.

En aquest afer i creuament d´acusacions la Federació recorda que no ha prohibit el partit, sinó que resta a l´espera que Tebas els respongui una carta on Rubiales demanava més informació

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?