Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Sant Julià de Ramis demana a la DGT que no passin per alguns punts del poble

No és que vulguin fora del poble, sinó que s'apartin de les escoles i el pavelló

Cotxes d'autoescoles de Girona / ACN

Girona

L'Ajuntament de Sant Julià de Ramis demana a la direcció general de Trànsit que vagi a un altre lloc a fer les proves pràctiques dels que s'examinen del carnet de conduir. No és que els vulguin fora del poble, sinó que s'apartin de les escoles i el pavelló.

El consistori de Sant Julià diu que al matí aquesta sortida no genera tants problemes com a la tarda, que és quan surten els nens de l'escola i hi ha moviment de vianants. Creu que moltes vegades s'ha considerat la zona com industrial, però destaca la presència del pavelló i d'escoles. L'alcalde, Marc Puigtió, explica que van traslladar les queixes dels veïns a la DGT de Girona i a les autoescoles per acordar un altre punt de sortida i marcar quins són els carrers per on no passaran els vehicles d'autoescoles.

Marc Puigtió: "volem que es busquin altres punts de sortida, perquè el d'ara perilla pels nens que surten de les escoles i el pavelló"

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000171191/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Puigtió afegeix que una de les solucions està perquè es fixin noves sortides des de la ciutat de Girona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00