Lunes, 12 de Abril de 2021

Otras localidades

L'ajuntament de Tossa veu Cala Morisca fora de la moratòria urbanística

L'alcaldessa de Tossa Gisela Saladich afirma que -arribats a aquest punt- els privats esquivaran la suspensió de llicències

Cala Morisca

Cala Morisca / Mcarmebernat CC BY SA (Wikimedia Commons)

La polèmica urbanització de Cala Morisca, a Tossa de Mar, esquivarà la moratòria de la Generalitat per frenar el boom urbanístic de la Costa Brava, segons l'alcaldessa. S'hi podran construir fins a 70 noves cases.

Els promotors van presentar el projecte d'urbanització dies abans que el Departament de Territori anunciés als alcaldes que suspendria l'any que ve les llicències per construir mentre no tingui a punt un nou pla urbanístic per la Costa Brava.

A Cala Morisca podrien construir-s'hi fins a 70 noves cases -segons l'ajuntament- que s'afegirien a la cinquantena que hi ha ara i que es van construir als anys 80. Els propietaris han fet tots passos previs a que les màquines comencin a treballar sobre el terreny, encara que s'ha obert ara el període perquè els veïns hi puguin presentar al·legacions.

L'alcaldessa de Tossa Gisela Saladich afirma que -arribats a aquest punt- els privats esquivaran la suspensió de llicències.

Amb la moratòria, la Generalitat vol aturar el creixement urbanístic desorbitat de la costa, encara que el govern va reconèixer que seria complicat aturar polèmiques que havien els ecologistes perquè ja es trobaven amb una tramitació força avançada.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?