Últimas noticias Hemeroteca

L'atur baixa en 3100 persones d'un any per l'altre

El mes de novembre han pujat els aturats perquè han acabat els contractes de la temporada turística, però en global l'atur segueix baixant

()

L'atur ha baixat en 3100 persones d'un any per l'altre a les comarques de Girona. El mes de novembre han pujat els aturats perquè han acabat els contractes de la temporada turística, però en global l'atur segueix baixant.

Segons xifres oficials, hi ha 39 mil persones a l'atur. També han augmentat en 9300 les altes a la Seguretat Social en un any.La pèrdua de feina ha sigut propiciada per la pèrdua de l'hostaleria al novembre, malgrat la pujada en l'educació i el comerç.

El secretari de Treball, Josep Ginesta, ho valora positivament perquè es mantenen les bones xifres a la indústria i perquè pugen els afiliats a la seguretat social.

Els contractes indefinits han augmentat una mica en un any; se n'han firmat 3300 aquest mes i representen el 16% del total dels contractes signats. L'atur afecta molt més a les dones que als homes: 17500 homes per 21400 dones.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?