Últimas noticias Hemeroteca

El negoci dels casaments a la Costa Brava, en auge

Si durant els anys més complicats de la crisi els nuvis es gastaven entre 15 i 20 mil euros, ara totes les despeses sumen fins a 30 mil euros de mitjana

El negoci dels casaments s'ha duplicat a la Costa Brava en comparació als pitjors anys de la crisi. Segons els empresaris del sector, si fa 5 anys es convidaven entre 60 i 80 persones a una cerimònia, ara els que es volen casar arriben a dur una mitjana de 100 a 120 convidats.

La suma de més convidats i més despesa està duent al sector a oblidar la crisi. Si durant els anys més complicats els nuvis es gastaven entre 15 i 20 mil euros per organitzar un casament a la Costa Brava, ara totes les despeses sumen fins a 30 mil euros de mitjana.

El 90% del pressupost se'n va al menú, que pot costar 130 euros per persona. Però cada cop es veu més arraconat pels nous extres pel parament de la taula, la decoració floral o les fotografies. Clàudia Torrellas és organitzadora de casaments des de fa cinc anys.

El DJ Lluís Ullastres porta 15 anys treballant en les festes de casaments i percep un canvi generacional que ha fet créixer el sector.

Amb la crisi, la gent negociava més el preu, explica el fotògraf Guillermo Pacheco, un sevillà que l'any passat va venir a treballar a Catalunya.

Una sessió de fotografies pot costar entre mil i 2 mil euros.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?