Sábado, 16 de Octubre de 2021

Otras localidades

250.000 euros per millorar cinc camins de ronda de la Costa Brava

Hi ha ajuntaments que diuen que arriba tard i altres, com el de Pals, reclamen inversions majors

Imatge d'arxiu d'un camí de ronda

Imatge d'arxiu d'un camí de ronda / Jordi Altesa

El govern de l'estat millorarà cinc camins de ronda de la Costa Brava que estan en males condicions. Hi ha ajuntaments que diuen que arriba tard i altres, com el de Pals, reclama inversions majors.

El Servei de Costes de l'Estat dedicarà l'any que ve una partida de 250.000 euros per millorar cinc trams de camins de ronda. Un és el passeig que connecta la platja Gran de Pals amb la platja del Grau, al nord del municipi. L'ajuntament havia demanat posar-hi plantes pròpies de la zona com tamarius per fer-lo bonic però també per assentar les dunes. És la zona de l'antiga Radio Liberty. L'alcalde Sergi Brull critica que l'espai està deteriorat.

El subdelegat de l'estat Albert Bramon assegura que han reparat forats de les tanques dels terrenys i defensa que la partida pels camins de ronda no ha canviat.

Altres millores són als camins de ronda d'Aigua Xelida, a Palafrugell, a la Cala Montgó de l'Escala, a la platja de sa Confitera de Cadaqués i a la dels Morts de Colera.

La polèmica per la sorra de Sant Antoni

A finals d'aquest any l'estat tindrà redactat el projecte per la platja de Sant Antoni de Calonge, on en una primera fase instal·laran uns espigons perquè no desaparegui la sorra quan hi ha temporal. En una segona fase -sense data- es decidirà si cal portar sorra d'altres llocs de la Costa Brava. Aquesta decisió havia causat polèmica amb altres municipis com Tossa, motiu pel qual la subdelegació ha decidit refredar-la.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?