Sociedad

Suu: "Si no fos per Instagram, jo avui no seria aquí"

Cadena Dial

Barcelona

No sabria com definir amb paraules la sensació de benestar amb la que tots vam marxar de l’estudi Toresky de Ràdio Barcelona, després de viure l’Encuentro Dial amb la Suu. El que provoca la música en directe en l’ésser humà és gairebé màgic així que, si barreges la màgia amb l’emoció que pot experimentar un seguidor quan coneix en persona a la seva artista preferida, entendràs el que vivim en cada Encuentro Dial.

Cadena Dial

Amb el seu estil informal, la seva naturalitat genuïna i el seu bon rotllo, la Suu va presentar el seu àlbum debut, Natural. Amb només 18 anyets ha escrit totes les cançons del seu disc i va explicar sense embuts com gràcies a Instagram ha aconseguit publicar el seu primer àlbum. Conscient de l’èxit de la seva música i la responsabilitat que té quan canta, assegura que totes les cançons transmeten un missatge positiu.Totes les cançons són autobiogràfiques i parlen de l’amor en tots els sentits, A solas per exemple, és un tema en què ens recorda que per ser estimat primer ens hem d’acceptar i aprendre a estimar-nos a nosaltres mateixos. Una de les cançons que tampoc va faltar va ser el tema que l’ha fet coneguda: “Lligar no és lo teu.”

Suu: "Si no fos per Instagram, jo avui no seria aquí"

Els oients que van tenir la sort d’aconseguir les invitacions per aquesta trobada amb la Suu, van tenir l’oportunitat de fer de periodistes i preguntar-li tot allò que se’ls hi va passar pel cap. L’artista ens va parlar per la desena de tatuatges que porta al cos, com la flor de Barcelona que duu a la planta del peu per recordar que sempre ha de tenir un peu a casa o un petit sol que representa la Mireia, la seva mare. La seva progenitora l’acompanya a tots els concerts que pot per viure amb orgull la nova aventura de la seva filla a qui esperem veure ben aviat sobre els escenaris. Per últim, deixeu-m’he remarcar els fantàstics músics que la van acompanyar, van acabar de rematar una genial posada en escena.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00