Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

El Girona té un pressupost de gairebé 54 milions d'euros

  • Els 53'6 milions que va aprovar la junta és gairebé 5 milions més alt que el de l'any passat
  • El curs 2017/2018 es va tancar amb 6'7 milions de benefici i aquest any se'n preveuen 2'3

El pressupost de l'any passat era de 48'8 milions d'euros i es va tancar amb un benefici de 6'7 milions quan l'últim any a Segona es va tancar amb unes pèrdues de 5'6 milions. Aquest any, el benefici que es preveu és de 2'3 milions perquè s'ha gastat més en la ciutat esportiva, compra de jugadors i contractació d'empleats.

L'any passat es va ingressar gairebé un 10% més del que estava previst i un 80% dels ingressos (40 milions d'euros) van procedir dels drets televisius mentre que entre venda d'entrades i altres activitats comercials van obtenir 6'5 milions d'euros.

La primera temporada a Primera, l'assistència a l'estadi va representar el 78% de l'aforament, un dels més alts de la competició i aquest any l'assistència mitjana està essent lleugerament superior. També ha crescut l'aforament amb l'ampliació del gol sud.

De cara a aquesta temporada, tots els ingressos pugen. S'ingressarà 2 milions d'euros més en drets televisius (42 milions) però l'increment més important es produirà a la part comercial. Es preveu obtenir 10'5 milions d'euros.

En aquest pressupost, va dir el director general, Ignasi Mas Bagà, no s'hi contemplen els 4 milions d'euros previstos per jugar el partit contra el Barça a Miami. En aquest escenari, el límit salarial esportiu queda fixat en 37 milions d'euros i només els tres equips que acaben de pujar de Segona el tenen més baix.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?