Sociedad

Moren dues persones atropellades a l'Aldea i Sant Fruitós de Bages

En el que portem d'any, les víctimes mortals per atropellament a les carreteres s'ha multiplicat gairebé per 4

Mar Rovira ACN

Barcelona

Aquesta matinada han mort dos homes de 39 i 41 anys atropellats a Sant Fruitós de Bages i a L'Aldea. Amb ells, en el que portem d'any, ja són 15 les persones que han mort després de ser envestits per un vehicle a carreteres i autopistes. El Servei Català del Trànsit para d'un increment "alarmant" d'aquests tipus d'accidents. Durant tot l'any passat, van morir 4 persones atropellades fora dels àmbits urbans.

Els Mossos han rebut poc després de dos quarts de 4 d'aquesta matinada l'avís d'un atropellament a l'autopista C-16, a l'alçada de St. Fruitós de Bages. La persona que ha perdut la vida és un home de 39 anys i veí de Manresa. Segons les primeres investigacions, l'hauria atropellat un vehicle que no s'ha aturat.

El segon atropellament mortal s'ha produït poc abans de les 5 del a matinada a l'AP-7 a l'alçada de l'Aldea. La víctima és un home de 41 anys, de nacionalitat romanesa i veí d'Amposta. Els Mossos l'han trobat al voral de l'autopista amb restes d'un camió al seu costat que podrien ser del vehicle que l'ha atropellat.

En cap de les dues vies, ni a la C-16 ni a l'AP-7, està permesa l'entrada de vianants. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes dels atropellaments.

Amb aquestes dues víctimes mortals, en el que portem d'any, 180 persones han perdut la vida 180 persones.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00