Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

Apoteosi a Fontajau

  • L'Uni Girona va esmicolar el Perfumerías Avenida i es converteix en el nou líder de la competició
  • En un Fontajau que va fregar el ple, les gironines van dominar el partit de cap a peus i van firmar un resultat d'escàndol: 79 a 53

El resultat del primer parcial 27 a 9, ho diu quasi tot. I la valoració de la base de la selecció espanyola, Sílvia Dominguez (-5) explica la resta. Són indicatius d'un Spar Citylift que, a una gran defensa hi va sumar un gran atac i una intensitat impossible de gestionar pel rival.

Al descans les gironines ja manaven de 20 (44-24) i poc abans del final va arribar a tenir un màxim avantatge de 28. Colhado, amb 20 punts, va ser la màxima anotadora, ben secundada per Murphy i Hampton, amb 18 punts cadascuna.

La feina de Nuria Martínez i Laia Palau també va ser decisiva, asfixiant la direcció de joc visitant, que va tenir molts problemes per gestionar tirs lliurats (2/19 en triples).

El triomf situa l'Uni al capdavant de la lliga, on hi ha triple empat amb Perfumerías i Gernika. La base Núria Martínez, diu que la victòria els servirà més a elles que no pas afectarà el ‘Perfu’.

Nuria Martinez, jugadora de l'Uni Girona / Ens servirà més a nosaltres que afectar-les a elles

I és que l'Uni havia perdut els últims 8 partits contra les salmantines. L'entrenador, Eric Surís, intenta posar aigua al vi i creu que el principal triomf seria fer fidel una part del públic que ahir va ser a les graderies de Fontajau.

Eric Suris, entrenador de l'Uni / El triomf serà afegir més gent a Fontajau

El pavelló va fregar el ple i fins i tot es va haver d’habilitar la grada jove, habitualment desplegada en els bons temps de l’Akasvayu i el Casademont però gairebé sempre replegada amb l’Uni.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?