Sociedad

Habitatge, turisme i serveis a Lloret de Mar

Fem balanç del mandat a 'Soroll' amb l'alcalde del municipi, Jaume Dulsat

L'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat / Ràdio Girona

Lloret de Mar

Lloret de Mar no atura la seva batalla per la qualitat... Ara crearà un cos integral d'inspectors municipals que es dedicaran a controlar que tots els negocis relacionats amb el turisme i l'hostaleria compleixin escrupolosament totes les normes. Ho ha anunciat l'alcalde en una entrevista a Ràdio Girona.

Entrevista a Jaume Dulsat

15:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000176799/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Fins ara hi havia tres inspectors que es dedicaven a controlar els pisos turístics. Ara es doblarà la plantilla -seran 6- i s'ampliaran les seves funcions.Ja no es limitaran als habitatges d'ús turístic sino que també controlaran comerços, bars i restaurants segons ha explicat l'alcalde Jaume Dulsat .

Tot i que fa unes setmanes Lloret va aixecar la moratòria i va aprovar una ordenança que regula els pisos turístics, la polèmica encara no ha acabat. Als jutjats encara queda un contenciós de l'Associació d'Apartaments i el Gremi d'Hostaleria, que creuen que establir un topall frena la iniciativa privada. També critiquen el preu que es fa pagar per legalitzar un apartament, i l'obligació d'instal·lar una placa amb un telèfon de contacte.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad