Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

Una 'Masia' a les Hortes

  • El Girona inaugura una residència d'esportistes a l'escola Maristes amb capacitat per 40 joves d'entre 15 i 19 anys
  • Son jugadors de la base que son de fora de les comarques de Girona o de Catalunya

Raül Agné dona nom a l'habitació número 14. /

L'Acadèmia Esportiva Les Hortes ja fa uns mesos que funciona però s’ha inaugurat aquest matí amb la presència d’alguns dels mites del club que donen nom a cadascuna de les 21 habitacions. Hi havia, entre d’altres, Pepe Pinto, Xavi Agustí, Eloi Amagat, Jordi Matamala, Narcís Julià o Raül Agné.

En aquesta residència, situada a l'escola Els Maristes, hi viuen 40 joves valors de la cantera que son de fora de les comarques de Girona o de Catalunya. Hi compaginen els estudis amb els entrenaments sota la tutela del Girona FC.

El president del Girona, Delfí Geli, ha explicat que l’extremeny Pedro Porro –que amb 19 anys ja és un fix al primer equip- o l’escalenc Valery Fernández son inspiració per aquests joves que han decidit apostar pel Girona però que, per sobre tot, el que volen és formar persones.

Delfi Geli, president del Girona / Volem formar futbolistes i persones

Un dels que dona nom a les habitacions, Raül Agné, considera que la residència és un exemple de què el club està creixent. Segons Agné, hi ha “molts clubs amb més història que això no ho tenen”.

També ho considera un encert l’exjugador, entrenador i director esportiu, Narcís Julià, que creu que amb aquesta “musculatura”, “si hi hagués un descens, que tan de bo no passi, hi ha alguna cosa a sota que fa que el cop sigui més suportable”.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?