Sociedad
RÀDIO REUS

La màgia de Ràdio Reus: tots els infants tindran joguines per Reis

Ràdio Reus organitza de cara al proper dia 4 de gener un acte solidari per tal de recollir joguines pels infants que més ho necessiten. Creu Roja hi col·laborarà activament.

Jordi Cartañá

Ràdio Reus organitza el proper dia 4 de gener un acte solidari per tal de recollir joguines pels infants en col·laboració amb la Creu Roja i que tots tinguin regals la nit de Reis.

El Teatre Bràvium serà l’escenari d’aquest espectacle, que combinarà les actuacions musicals amb entrevistes i diverses sorpreses. L’entrada serà lliure, i per poder-hi assistir serà imprescindible portar una joguina nova adequada per a infants. L’emissora demana la col·laboració d’associacions i comerços de la ciutat per tal que la recollida sigui el més nombrosa possible.

Cadena SER

Un programa de ràdio molt especial

El tret de sortida de “La màgia de la ràdio” serà a les 19’30h, i durant una hora i mitja la banda de rock local i emergent Doble Rombo posarà la nota musical a la vesprada solidària del dia 4, que estarà apadrinada per Shuarma, el líder de Los Elefantes. Aquestes no seran les úniques actuacions, ja que també hi haurà trucs de màgia i la participació dels petits reusencs i reusenques parlant dels Reis Mags d’Orient.

La Creu Roja és l’entitat que vehicularà la recollida de joguines i explicarà al programa com treballa per tal d’ajudar a les famílies a fer realitat les il·lusions de la canalla. També s’entrevistarà a especialistes psicopedagogs perquè parlin de la importància del joc al llarg de la infància.

La cloenda la marcarà el sorteig d’objectes molt especials com ara samarretes signades pels jugadors del Reus Deportiu o discos amb els autògrafs dels Pets i Los Elefantes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00