Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

La Seu d'Urgell pessiga la 'grossa' de Nadal

L'administració la Bruixa d'Or de Sort reparteix prop de 1,9 milions en 3 'cinquè' premis

Maria Joseé Alviña, al centre de la imatge, acaronada pel seu marit i la dependenta de l'administració "Els Minairons" /

És el primer cop que l’administració 1 de la Seu, “Els Minairons” que regenta Maria José Alviña, pessiga la grossa de Nadal, tot i tenir història en quarts i cinquès. Els ha venut per finestra. Dos dècims que no sap on han anat a parar. Diu que se n'ha endut un "ensurt" i "un cop d'emoció" quan ho ha sabut. L'hem agafat totalment imprimint el cartell amb el número afortunat en la trucada de Ràdio Lleida. Encara no pensava ni en obrir el cava: -"No puc ni respirar" diu rient.

I mentre, a Sort , l’administració "La Bruixa d’Or" ha repartit prop de 1,9 milions d’euros en 3 'cinquè premis'. En un d’ells (02308) ha venut 30 sèries. I d'aquest mateix número, l'Administració del carrer Segrià de la ciutat de Lleida n'ha venut l'Administració número 2 de Tremp. Sort a més ha repartit una sèrie del 47862 i una sèrie més del 18596

La ciutat de Lleida també s'ha esquitxat amb un dècim del 'quart' premi (67774). Dècim que per terminal ha venut l'estanc de la Plaça Berenguer IV. Aquest establiment ja té tradició en repartir premis en petites quantitats, des de fa 3 o 4 anys. La papereria de la Plaça Mercadal, a Balaguer, també ha repartit 20.000 euros (un dècim) d'aquest quart.

Lleida jugava 43,2 milions d'euros a raó de 99,93 euros per persona, però amb una caiguda del 12 %. Coincideix en què des de l’estiu l’administració La Bruixa d’or -que és una de les que més ven a tot l’Estat- tanca els caps de setmana, en què tradicionalment sempre hi havia grans cues de persones per comprar loteria. La demarcació de Lleida és l’únic lloc a tot l’Estat Espanyol, -salvant Melilla que també cau en un 1%- on s'ha produït una disminució de la venda de loteria.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?