Hora 14 CatalunyaHora 14 Catalunya
Actualidad

Foment convida la Generalitat a dissenyar les noves Rodalies

El coordinador del projecte, Pere Macias, diu que ha trobat una actitud positiva en totes les administracions

Estefania Escolà ACN

Cataluña

Fa uns dies que s'han creat formalment els diferents grups que treballaran per definir com han de ser les Rodalies del futur i el govern espanyol ha convidat la Generalitat a participar-hi. Un dels grups parlarà sobre l'esquema que hauria de tenir la xarxa ferroviària i altres sobre els trens o els intercanviadors.

El coordinador del pla de Rodalies, Pere Macias, ha explicat a SER Catalunya que la voluntat és tenir a punt el document abans de l'estiu: "No hem de discutir sobre allò que ens pugui portar a una paràlisi. Engeguem el pla com més aviat millor i, si hi ha algun tema que no acaba de trobar la solució, ja ho veurem en el futur; ara l'important és tenir un pla".

Macias està convençut que la Generalitat hi participarà i assegura que ha vist una bona predisposició per part de totes les administracions i empreses implicades en la infraestructura i el servei de Rodalies: "Tots tenen una voluntat absolutament positiva. El que passi més enllà em pot preocupar o molestar com a ciutadà, però en aquesta qüestió veig una bona actitud per part de tothom".

El ministeri també ha convidat l'Autoritat del Transport Metropolità a participar en aquests grups de treball sobre el futur de Rodalies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00