Hora 14 CatalunyaHora 14 Catalunya
Actualidad

Indignació pel crim de Baró de Viver

Veïns de la víctima han entrat al pis del presumpte assassí i hi han calat foc

Miquel Codolar ACN

Barcelona

Desenes de persones s'han concentrat, aquest diumenge al matí, a la plaça Baró de Viver de Barcelona on, la nit de dissabte, un home de 40 anys i pare d'una nena va morir abatut per diversos trets a l'esquena.

Els Mossos encara ho investiguen però, segons els testimonis, l'autor del crim podria ser un veí conflictiu que estava enemistat amb la víctima perquè era l'únic que s'atrevia a plantar-li cara. De fet, la família de l'home mort assegura que ja havien denunciat per amenaces el presumpte agressor, que continua desaparegut.

La tinenta d'alcaldia Laia Ortiz s'ha acostat al lloc dels fets per donar suport als familiars i per intentar apaivagar els ànims al barri però, acabada la concentració, alguns dels veïns han decidit espontàniament anar cap al domicili del presumpte agressor al crit d'"assassí", entrar al pis i calar-hi foc. Poc després, han arribat unitats dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de Barcelona, que han sufocat l'incendi.

Com va avançar SER Catalunya, el crim va passar poc després de les 10 de la nit de dissabte, quan l'home va baixar a llençar la brossa i es va creuar amb el seu presumpte assassí (amb qui havien discutit aquesta mateixa setmana). Segons van explicar alguns veïns a aquesta redacció, van sentir entre 4 i 5 trets, com si fossin petards, i just després van veure l'home mort a terra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00