Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Octubre de 2019

Otras localidades

Barcelona regula l'obertura d'establiments al Paral·lel

No es podran obrir locals d'oci contigus a habitatges

Presentació del pla d'usos del Paral·lel / ()

El nou pla d'usos de l’avinguda Paral·lel que ha aprovat inicialment l'Ajuntament de Barcelona i que ha presentat aquest dilluns la tinenta d'alcaldia Janet Sanz vol acabar amb el monocultiu de restaurants i locals d'oci nocturn i evitar que els veïns marxin de la zona. “Volem un Paral·lel més amable amb els veïns i veïnes, que conservi la seva identitat i que sigui un eix cultural de primer nivell de la ciutat”.

Aquest nou pla d’usos determina que no es podran obrir nous establiments en locals contigus a habitatges. Tampoc es podran obrir locals d'apostes i de jocs recreatius a menys de 100 metres d'una escola, institut o centre sanitari, ni sales d'exhibició sexual i material pornogràfic a menys de 200 metres d’aquests equipaments educatius i sanitaris.

A més, entre els carrers Viladomat, Margarit i Cabanes es potenciarà l'activitat cultural facilitant l'obertura de bars i restaurants dins de sales de teatre, cinema o concerts. Això sí, hauran d'estar a dins de les sales i només hi podran anar els seus espectadors.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?