Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

Dulsat espera que aquest 2019 comencin les obres de la C-32 fins a Lloret

  • Defensa que el projecte ara és recpectuós amb el territori
  • Tot i això, creu que arriba 30 anys tard

L'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat /

L'alcalde de Lloret confia que aquest 2019 comencin les obres per allargar l'autopista del Maresme fins a Lloret. Diu que el projecte actual és respectuós amb el territori i que arriba 30 anys tard.

La prolongació de la C32, que ara acaba a la carretera que va de Blanes a Tordera, és una obra que la Generalitat ja preveia tenir enllestida fa anys.

Ha trobat molta oposició al territori, s'ha revisat i segons l'alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ja no és un projecte monstruós.

Insisteix que “és respectuós amb el medi ambient”, que preveu tres carrils -dos més un, dos en un sentit i un en l'altre- i que és “una carretera necessària” per una població de 38 mil persones

Jaume Dulsat insisteix també en la necessitat d'arreglar la carretera C63, que és la que arriba a Lloret des de Vidreres.

Diu que és un drama que carretera, indigna de la població que rep més turistes de la Costa Brava durant l'estiu. En aquesta carretera, a finals de juliol, un xoc entre un turisme i una furgoneta va causar quatre morts.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?