Sociedad

La fase final de les obres a la Pilastra, les que tindran més afectacions al trànsit

Hi haurà talls de circulació de mitjans de gener fins al març

Un tram de la carretera de la Pilastra en obres / Aleix Freixas (ACN)

Bescanó

Les obres a la coneguda com a carretera de la vergonya a Bescanó provocaran ara talls de circulació a partir de mitjans de gener i fins al març. Després de 4 anys, ara ha començat la fase final dels treballs, que està previst que acabin a l'abril.

Des d'ara i fins la segona quinzena de gener estan treballant sobretot fora de la calçada i les afectacions gairebé no es noten.

A meitat de mes, el trànsit es complicarà... ocuparan un carril i donaran pas alternatiu pel que quedi lliure, on hi haurà un semàfor, que diuen que provocarà aturades màximes de 2 minuts.

Isidre Gavín, secretari d'Infraestructures i Mobilitat

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000177070/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquests talls són per les obres que han de fer per desviar l'aigua perquè passi per sota la carretera i que vagi fins al riu Ter. Ho ha explicat el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín.

Les obres van començar fa 4 anys. L'objectiu era millorar les condicions d'aquesta carretera de la vergonya, la N-141e entre Anglès i Bescanó, amb un alt número d'accidents. El resultat final serà una carretera més ampla, amb una millora de la senyalització i noves barreres de seguretat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00