Sociedad

Aturem la C-32 presenta un contenciós contra els nous estudis

La plataforma nega que el nou projecte sigui respectuós amb l'entorn

Dos membres de la plataforma presentant el recurs / Cedida a la SER

Lloret de Mar

Allargar l'autopista del Maresme fins a Lloret no serà tan fàcil com confiava l'alcalde Jaume Dulsat. La plataforma Aturem la C-32 ha presentat un contenciós contra els nous estudis per allargar la carretera.

La batalla judicial per evitar les obres de l'autopista del Maresme fins a Lloret segueix més activa que mai. El govern va aprovar el projecte fa dos anys, però la justícia el va suspendre cautelarment arran d'un contenciós presentat per la plataforma ecologista.

La Generalitat ara ha reprès la idea amb un segon projecte, que diu que és menys agressiu pel medi ambient, i que és el que ha tornat a denunciar l'entitat Aturem la C-32. El seu portaveu, Joan Mora, desmenteix l'alcalde, que assegurava que l'ampliació respecta el territori.

Joan Mora, aturem la C-32

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000177073/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El govern català defensa que la carretera millorarà l'accés al sud de la Costa Brava i traurà el trànsit a les vies comarcals que durant l'estiu col·lapsa els accessos de Blanes i Lloret.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00