Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

Girona ensenya el seu projecte de Plaça Espanya i passa la pilota a Foment

  • El projecte preveu canvis de circulació en alguns carrers
  • El cost de l'actuació és de 2 milions d'euros

Una recreació de com l'Ajuntament vol que sigui la Plaça Espanya /

Una plaça d'Espanya sense terrasses i amb activitats de petit format. Aquest és el disseny que l'Ajuntament de Girona proposa per a reformar aquest espai de la ciutat.

El consistori passa la pilota ara a Foment, que haurà d'executar les obres valorades en dos milions d'euros.

L'avantprojecte que ha redactat l'Ajuntament recull part de les propostes que 88 veïns van fer en el procés participatiu.

Del resultat en surt un disseny valorat en dos milions d'euros que vol eliminar les terrasses de bars i limita les activitats que s'hi puguin fer a aquelles de petit format.

L'objectiu és que sigui un espai tranquil que faci de vestíbul cap a l'estació. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, diu que, ara, l'objectiu és acabar quan abans l'actuació.

Amb aquest pas ara li toca a Foment redactar el projecte i pagar l'obra. Ara el consistori el que busca és marcar un calendari per pautar les actuacions.

L'avantprojecte ja inclou eliminar el gir a l'esquerra des de la carretera Barcelona, el carrer Pierre Vilar, el que passa just davant de l'estació, canviarà de sentit mentre que el Bailén serà només per a vianants.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?