Sociedad

Roba una furgoneta i s'accidenta contra el control antiterrorista de La Rambla

Un home d'origen francès que conduïa sense carnet un vehicle robat d'una empresa subcontractada per l'Ajuntament de Barcelona ha xocat contra una de les furgonetes de la Guàrdia Urbana desplegades en el marc del dispositiu policial, a la cruïlla amb el carrer Pelai

Albert Prat CADENA SER

Barcelona

Un home de nacionalitat francesa que havia robat, presumptament, una furgoneta d'una empresa subcontractada per l'Ajuntament de Barcelona i que viatjava sense permís de conduir s'ha accidentat aquest matí contra el control antiterrorista ubicat a la part alta de La Rambla. Segons avança SER Catalunya, l'accident ha passat pels volts de les 11 del matí quan el conductor ha topat amb una de les furgonetes de la Guàrdia Urbana que hi ha estacionades a la cruïlla amb el carrer Pelai, en el marc del dispositiu especial de seguretat. El presumpte lladre anava a poca velocitat i no s'han hagut de lamentar danys. L'home ha quedat detingut i ha estat traslladat a la comissaria.

Segons fonts policials, el més probable és que hagi estat un xoc fortuït i sense cap motivació terrorista al darrere. Tot i això, afegeixen que la investigació segueix oberta i que no es pot descartar encara cap hipòtesi.

En el moment de l'accident, els agents que hi havia a la zona s'han sorprès, tenint en compte que des de fa gairebé una setmana s'estan realitzant controls aleatoris a furgonetes de característiques similars davant l'amenaça d'atemptat terrorista.

Segons ha pogut saber SER Catalunya, feia poques hores l'empresa privada Clear Channel, encarregada de la publicitat exterior de Barcelona i de la gestió del Bicing, havia denunciat el robatori d'una de les furgonetes de la seva flota. Tot i això, les mateixes fonts assenyalen que el presumpte lladre l'havia aconseguit feia dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00