Sociedad

Insuperables

L'Uni Girona tanca 2018 amb una nova victòria que el manté líder

En un partit molt dur i amb poc encert, l'equip va tornar a competir i va saber gestionar el final

Imatge: IDK Gipuzkoa

Girona

L'Spar Citylift va completar un tram final de 2018 per recordar amb una victòria molt patida contra un rival que va apretar de valent i que va arribar a posar-se a només dos punts a l'inici de l'últim quart.

Després de guanyar a Bembibre de manera contundent i ahir a Donosti, l'equip tanca el 2018 i la primera volta en primera posició amb un balanç de 12 victòries i 1 sola derrota, només igualat per Perfumerías Avenida. La sèrie de victòries seguides ja s'allarga fins a les 8 en aquests moments.