Sociedad

Accident al Trambaix amb quatre ferits

La conductora del comboi ha estat qui ha patit ferides més greus, en quedar atrapada a la cabina

Accident al Trambaix amb quatre ferits

Accident al Trambaix amb quatre ferits

Barcelona

Ha passat cap a les 8:40 del matí a l’estació final de la línia T4 del tramvia barceloní, a Sant Adrià del Besòs .

Tot indica que el tramvia no ha pogut frenar i ha descarrilat al final del seu recorregut. Un testimoni, Joan Albert Villegas, ha confirmat a l’Aquí amb Josep Cuní que el comboi, en comptes d’aturar-se com fa sempre ha anat agafant més velocitat i ha descarrilat, topant contra la barra de protecció. En el primer vagó, ha referit, hi havia 10 persones, algunes força trasbalsades. L'empresa investiga les causes de l'accident en el que no s'ha vist implicat cap altre vehicle.

La directora de comunicació del Tram, Anna Vinyals, ha explicat a SER Catalunya que “No sabem si és quem la conductora no ha pogut aturar el comboi per causes mecàniques o ha patit un defalliment. Ho sabrem quan puguem parlar amb ella i examinar la caixa negra del tramvia. Els tramvies moderns tenen un dispositiu que s’anomena “home mort”, de manera que qui condueix ha d’anar pitjant un botó periòdicament. Però tot això ha passat quan arribava al final i potser no ha pogut fer-ho”

Vinyals ha detallat que “la conductora està conscient i ha patit cops important a la cara, a l’abdomen i a les cames. L’estan examinant a l’hospital de Can Ruti, a Badalona. Els altres tres ferits, un ha marxat pel seu propi peu i les altres dues han estat traslladades a centre sanitaris de Santa Coloma”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00