Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 11 de Diciembre de 2019

Otras localidades

La víctima de l'agressió sexual a la Seu exculpa l'únic detingut per ara del cas

  • En la seva declaració davant el jutge assegura que el jove, veí de la capital alturgellenca, no va participar de fets tot i trobar-se al labavo de noies de la discoteca on van tenir llocs els tocaments
  • Tot i així, el Jutjat d'instrucció de la Seu qualifica de "greus" els fets, li retira el passaport al denunciat i n'ordena l'allunyament

Jutjats de la Seu d'Urgell / ()

La víctima de l'agressió sexual de La Seu d'Urgell del passat Nadal diu que l'únic detingut, que ha quedat en llibertat amb càrrecs, no va participar en els tocaments, tot i que estava al lavabo de noies on es va produir l'agressió. Aquesta versió coincideix amb la dels testimonis i amb la del detingut, motiu pel qual el jutjat d'instrucció número 1 va decidir deixar-lo en llibertat.

Ara bé, no es podrà apropar ni comunicar-se amb la noia, no pot sortir del territori, se li ha retirat el passaport i s'ha de presentar l'1 de cada mes davant de l'autoritat judicial. La víctima ha reconegut tres dels sis agressors "sense cap mena de dubte", apunta la interlocutòria del jutge, que qualifica els fets de "greus" i els tipifica com un delicte d'agressió sexual.

Els fets van passar la nit del 24 de desembre a l'espai d'oci nocturn La Murga de la capital alturgellenca en un inici va denunciar sis joves, cinc d'Andorra i un de la Seu, tots de 19 anys. Sobre els andorrans, la policia no ha iniciat cap investigació ja que en tractar-se d'un fet succeït fora de la seva jurisdicció i ja judicialitzat, ha d'intervenir via comissió rogatòria, i per ara aquesta no ha arribat, segons ha confirmat el cos d'ordre a la SER.

 El jutjat d'instrucció número 1 de la Seu ha emès aquesta primera resolució perquè estava de guàrdia. Serà el númeró 2 el que se n'ocupi del cas a partir d'ara.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?