Sociedad
TURISME

Augmenta en un 20% el nombre de visitants a Ordino-Arcalís durant el Nadal

Els dies que van registrar una major afluència van ser el 29 i 30 de desembre, amb més de 3.400 esquiadors cada dia

Esquiadors a Arcalís / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Augmenta en un 20% el nombre de visitants a Ordino Arcalís durant el Nadal.

Ordino Arcalís ha rebut la visita de més de 32.000 esquiadors durant el període comprès entre el 22 de desembre i el 6 de gener, que han suposat un increment d'ocupació del 20% respecte a les temporades anteriors. Els dies que van registrar una major afluència van ser el 29 i 30 de desembre, amb més de 3.400 esquiadors cada dia.

El director general de Secnoa, Xabier Ajona, ha fet un balanç molt positiu on ha destacat la satisfacció dels clients provinents d'altres estacions fora d'Andorra atrets per la garantia de neu que ofereix Ordino Arcalís en aquests moments d'escassetat a tot el Pirineu.

A partir d'aquest dimarts s'espera que un front deixi neu nova que permetrà consolidar la superfície, juntament amb el treball dels canons. L'objectiu, per tant, és seguir ampliant el nombre de pistes i remuntadors oberts, amb la intenció d'arribar a la xifra del 100% disponible.

D'altra banda, Ordino Arcalís ha ampliat fins al 31 de gener la invitació a tots els residents a Andorra per estrenar el nou telecabina.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00